Vi mäter med drönare för exakta resultat

DET SKA VARA ENKELT ATT FÅ SOLENERGI

Varför krångla till det? Med oss får er brf en enkel och smidig väg till en driftsatt solcellsanläggning. Vi tar hand om hela processen med planering och installation på totalentreprenad, vilket innebär att vi är den enda kontakten ni behöver. Här nedanför beskriver vi hur processen ser ut i korthet.

VÅR ARBETSPROCESS

1. VI ANALYSERAR FÖRUTSÄTTNINGARNA

Med hjälp av drönare undersöker vi förutsättningarna för solceller på taken i er brf, med fokus på både hållbarhet och lönsamhet.

2. SKRÄDDARSYDD LÖSNING

På vår designavdelning tar våra erfarna energiexperter fram en lösning som är optimerad helt efter er förenings särskilda förutsättningar och behov.

3. HELHETSANSVAR FÖR LEVERANSEN

Hos oss får ni hjälp hela vägen från projektering till driftsättning och vi ser alltid till att alla moment utförs på ett säkert sätt och dokumenteras utförligt.

4. SERVICEAVTAL FÖR OPTIMAL DRIFT

När installationen av er solcellsanläggning är klar så kan vi erbjuda ett fördelaktigt serviceavtal där vi åtar oss att se till er anläggning presterar optimalt under hela sin livslängd.

så går det till

1. FÖRUTSÄTTNINGAR

Vi börjar med att undersöka din bostadsrättsförenings förutsättningar för en hållbar och lönsam solenergilösning.

2. LÖSNING

Vi presenterar en lösning speciellt framtagen åt dig, av våra energiexperter på vår designavdelning.

3. Totalentreprenad

Vi tar ett helhetsansvar för leveransen. Från projektering till byggnation, installation och driftsättning. Allt är säkert utfört med fullständig dokumentation.

4. Service

Med oss som partner kan du vara trygg. Vi ser till att anläggningen är säker och producerar optimalt. Dessutom erbjuder vi serviceavtal efter installationen.

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.