Pengar att spara på
smart solenergi

En eller flera solcellsanläggningar på taken kan ge er brf rejält sänkta driftskostnader. Under hela året, och framför allt på sommaren, producerar en solcellsanläggning el av solenergi som kan användas direkt eller säljas tillbaka om det blir ett överskott.
En bostadsrättsförening med stora takytor får god avkastning och lägre elräkningar med en solcellsanläggning redan från driftsättning. Solel gör även er bostadsrättsförening mer attraktiv i många lägenhetsspekulanters ögon och höjer värdet på bostadsrätterna.

Grönt för den moderna bostadsrättsföreningen

En brf som väljer att satsa på solenergi förbättrar inte bara sin ekonomi utan gör även en stor insats för miljön. Vill man som förening även i framtiden stå för en modern och hållbar livsstil så är solel rätt väg att gå.
Vi hjälper er gärna att ta fram digitalt material som i realtid visar hur anläggningen fungerar, vad den producerar och hur övergången till solenergi har förbättrat föreningens ekonomi samtidigt som den minskat ert klimatavtryck.

Smidig lösning för bevakning

Er nya solcellsanläggning levereras med ett övervakningssystem som säkerställer att anläggningen fungerar som den ska och larmar om något oväntat inträffar.
Ni kan själva övervaka anläggningen med hjälp av en app och löpande få information och statistik kring hur mycket el anläggningen producerar. Informationen kan också automatiskt föras över till era eller fastighetsförvaltarens befintliga energiövervakningssystem. Appen är gratis och finns både i Google Play och på App Store.

SEX anledningar att välja El av Sol

1

Vi kan BRF

Vi kan inte bara solceller, vi vet även hur en solcellsanläggning för just en bostadsrättsförening bäst kan planeras och implementeras. Det skiljer oss från många av våra konkurrenter.

2

Kvalitét

Vi satsar enbart på god och bevisad kvalitet i såväl produkter som utförande och skulle inte drömma om att försöka leverera en produkt som inte var optimal för era behov och förutsättningar.

3

TOTALENTREPRENAD

När ni anlitar oss för att installera solceller i er bostadsrättsförening tar vi hand om allt från planering till driftsättning. Det blir en både smidigare och kvalitetssäkrare lösning för er.

4

Senaste tekniken

Tack vare att vi enbart arbetar med den bästa och senaste tekniken kan ni vara säkra på att er förening får en solcellsanläggning som presterar på högsta nivå redan från dag ett.

5

SERVICEAVTAL

Vill ni vara säkra på att er anläggning presterar optimalt under hela sin livslängd kan vi erbjuda ett serviceavtal där vi regelbundet går igenom anläggningen och åtgärdar eventuella problem.

6

Alltid uppdaterade

Vi kan solcellsbranschen utan och innan och håller oss hela tiden uppdaterade, både kring vad som händer på marknaden i produktväg och vilka lagar och regler som för tillfället gäller för solcellsanläggningar.

sex anledningar att välja El av Sol

1

Vi kan BRF

Det som skiljer oss från många andra installatörer är att vi förstår bostadsrättsföreningar. Vi vet hur er verksamhet fungerar, vilka utmaningar du står inför och vilka möjligheter du vill kunna utnyttja.

2

Kvalitét

Vi jobbar endast med komponenter och system med höga kvalitetskrav och lång livslängd. Dessutom använder vi oss bara utav erfarna montörer och elektriker som har varit med oss sedan start.

3

Helhetsansvar

Vi tar ett helhetsansvar för hela leveransen. Allt från projektering till montering, installation och driftsättning. Dessutom ingår allt du behöver för en komplett anläggning.

4

Senaste tekniken

Våra solcellsanläggningar använder de bästa solenergi-systemen som marknaden har att erbjuda. Det gör att du får ut maximalt av din anläggning.

5

Personlig service

Med oss som partner kan du känna dig trygg och omhändertagen innan, under och efter leverans. Vi har en personlig kontakt under hela processen och finns lättillgängliga för support efter installation.

6

Alltid uppdaterade

Vi håller oss ständigt uppdaterade på regler och krav från myndigheter. På samma sätt håller vi oss uppdaterade gällande produktnyheter, för att vara säkra på att vi levererar marknadens bästa och mest moderna solenergilösning.

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.