Jobba hos oss

Att arbeta hos El av Sol

El av Sol är ett dynamiskt företag i en växande bransch. Vi erbjuder en omtänksam arbetsplats med många möjligheter till personlig och professionell utveckling samtidigt som du gör en meningsfull insats för både människor och miljö.

Vi litar på var och ens förmåga att samarbeta, utvecklas och ta ansvar för att de gemensamma målen nås, oavsett vilken uppgift eller roll de har. Är du en person som gillar att göra ett riktigt bra arbete, leda dig själv, påverka hela företaget och vill arbeta med något meningsfullt och roligt är El av Sol platsen för dig.

LEDIGA TJÄNSTER

El av Sol söker regelbundet nya medarbetare runt om i landet.

Här kan du se våra lediga tjänster just nu. Om det inte finns något som passar dig för tillfälligt så kika gärna tillbaks inom kort. Du kan även skicka in en spontanansökan längre ner på sidan.

Key Account Manager

Plats: Västerås

SPONTANANSÖKAN

Du vet aldrig när en perfekt matchning kan uppstå.

Vi är alltid intresserade av duktiga personer som vill bli en del av vårt framgångsrika team, så även fast vi inte har några lediga tjänster som passar dig för tillfället är du välkommen att skicka in en spontanansökan till: jobbahososs@elavsol.se. Vi hör sedan av oss när vi har en tjänst som passar dig.

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.