Smidig arbetsprocess inleds med drönarmätning

VI GÖR SOLENERGI ENKELT

Det ska kännas tryggt att vara kund hos oss. Därför erbjuder vi dig som fastighetsägare totalentreprenad på solcellsinstallationer, där vi tar hand om hela processen från planering och design till installation och driftstart, hela tiden i tät dialog mellan oss och dig.

Vi har med åren moderniserat och effektiviserat vår process för att bli så smidig., exakt och effektiv som möjligt. Ett av många exempel är drönarmätning, där vi med hjälp av drönare kan ta ut de exakta takmåtten på din fastighet och anpassa anläggningen efter detta.

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som fastighetsägare

SÅ GÅR DET TILL

1

Kundmöte

Vid ert första möte ser vi till att få full koll på vilka krav och behov som finns hos dig och dina fastigheter. Vi utför bland annat drönarmätning av takytor och undersöker elcentralen.

2

Projektering

I projekteringsfasen matchar vi fastigheternas behov med rätt teknik, för att kunna ge maximal prestanda. Vi inspekterar fastigheten och går igenom väderstreck, förutsättningar för kabeldragningar med mera.

3

Avtal

Vi skriver avtal med er och kommer överens om finansiering och leveransplan för projektet. Vid leverans håller vi oss till byggbranschens allmänna bestämmelser i ABT 06.

4

Projektstart

Inför projektstarten ser vår projektledare till att gå igenom alla bygghandlingar med såväl montörer som dig som uppdragsgivare.

5

Byggnation

När vi monterar och installerar din solcellsanläggning följer vi alltid Svensk Elstandard och övriga säkerhetsregler för bygg och elbranschen, som vår personal är utbildade i. Du kommunicerar lätt med personalen, som alla talar svenska.

6

Överlämning

När anläggningen är installerad driftsätter vi den och överlämnar samtidigt all dokumentation inklusive manualer och relationshandlingar. Du får materialet både i digital och fysisk form.

7

Uppföljning

En första besiktning sker ett år efter driftsättning, där vi ser till att anläggningen fungerar som den ska och producerar enligt beräkning. Besiktning sker alltid av en behörig elektriker.

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.