Spela videoklipp

Solceller för fastighetsbolag

Med oss kan ni vara säkra på att ni förses med en solenergilösning av högsta kvalitet. Vi arbetar uteslutande med världsledande tillverkare av solceller och har mångårig erfarenhet av en variation av solcellslösningar för fastigheter.
Vi på El av Sol är välrenommerade experter på solceller och följer er som fastighetsägare genom hela processen. Ni kan känna er helt trygga med att er investering i solceller ger avkastning och att ni samtidigt bidrar till en grönare, mer hållbar omvärld med hjälp av framtidens förnybara solenergi.

vi räknar på din solaffär

  Vi börjar med att ringa eller maila dig för att sedan erbjuda en kostnadsfri drönarmätning där vi gör en exakt beräkning av din takyta. Därefter kan vi skräddarsy en solenergi-lösning som passar perfekt för dig.

  Investera i solceller för er fastighet

  Att investera i solceller innebär ett lyft för din fastighet, oavsett om du hyr ut till företag eller privata hyresgäster. Solceller kan täcka en stor del av fastighetens elförsörjning och överskottet av el kan säljas tillbaka till elbolaget och ytterligare sänka kostnaderna. En övergång till solel gör dessutom din fastighet attraktivare i många hyresgästers ögon.

  Är du intresserad av att investera i solceller för din fastighet? Kontakta oss så berättar vi mer!

  Solceller och laddstolpar ökar fastighetens värde

  Undersökningar har visat att en solcellsanläggning ökar en fastighets värde med upp emot 20% redan vid installationen. Det är pengar du som fastighetsägare kan räkna av från installationskostnaderna och som ytterligare förkortar avkastningstiden.

  Om du dessutom väljer att installera laddstolpar på fastighetens parkering ökar du din fastighets värde och attraktionskraft ytterligare. Allt fler väljer att gå över till elbil, och goda laddmöjligheter blir för allt fler ett krav vid val av kontor och boende.

  Sex skäl till varför solceller är en bra investering

  1

  LÄGRE ELKOSTNADER REDAN FRÅN BÖRJAN

  Redan från driftstart innebär en solcellsanläggning på taket en sänkt årskostnad för din fastighet. Pengar du istället kan lägga där de bättre behövs.

  2

  ÖKAT ATTRAKTIONSVÄRDE FÖR DIN FASTIGHET

  Grö el signalerar modernitet och medvetenhet, egenskaper som gör din fastighet attraktivare för företag som vill hyra kontor, eller privata hyresgäster som vill bo miljövänligt.

  3

  DEN SENASTE TEKNIKEN

  Vi går regelbundet igenom den senaste tekniken och går för det bästa när vi väljer vilka produkter vi arbetar med. Väljer du oss som leverantör så väljer du kvalitet i alla led.

  4

  OPTIMAL DRIFT GARANTERAS

  Våra designers, montörer och installatörer ser till att din solcellsanläggning skräddarsys och optimeras helt utifrån förutsättningarna och behoven hos din fastighet.

  5

  SERVICEAVTAL EFTER INSTALLATION

  Efter installationen kan vi erbjuda fördelaktiga serviceavtal för dig som fastighetsägare, där vi åtar oss att övervaka anläggningen och regelbundet se till att den presterar maximalt.

  6

  EN VINST FÖR MILJÖN

  På bara ett par år har en solcellspanel kompenserat för sitt eget klimatavtryck vid tillverkningen, och återstoden av sin 25-åriga livslängd har den ingen negativ effekt på miljön överhuvudtaget.

  Prata med våra solcellsexperter

  Peter Kokocha

  Håkan Lindberg

  Installation av solceller på en fastighet – steg för steg

  Inför en solcellsinstallation börjar vi alltid med ett möte mellan oss och dig som fastighetsägare, där vi utreder vilka behov och förutsättningar som finns genom att bland annat undersöka elcentralen och mäta takytan med drönare. Vi matchar behoven med rätt teknik och våra designers tar fram en lösning som är optimerad för just din fastighet

  Väljer du att skriva avtal med oss är det sedan dags för projektstart. Vi ser till att hålla dig underrättad genom hela installationsprocessen så att du har koll på hur allt fortlöper. All vår personal har nödvändig erfarenhet och certifikat och talar svenska. När installationen är klar får du all nödvändig dokumentation och vi följer dessutom upp driften efter något år för att se att allt fungerar som det ska.

  Minska fastighetens energiförbrukning

  Är du fastighetsägare och driver ett fastighetsbolag så finns många fördelar med att utnyttja de stora takytorna till att producera el direkt från solen. En av de största är att det faktiskt minskar driftskostnaderna redan från dagen då anläggningen tas i drift. Ju större anläggning, desto mer minskas också fastighetens energikostnader och utslaget på anläggningens livslängd blir en solcellsinstallation en ren vinst.

  Vill du förvalta dina fastigheter på ett sunt ekonomiskt sätt så är solceller alltså rätt väg att gå. Det är en investering som alltid betalar sig, både i pengar och i en renare miljö både idag och i framtiden.

  Smarta serviceavtal för fastigheter

  Efter att din solcellsanläggning installerats och tagits i drift har du som fastighetsägare möjlighet att teckna ett serviceavtal, där vi åtar oss att övervaka anläggningen och se till att den fungerar optimalt under hela sin livslängd. Avtalet kommer med många fina fördelar för dig som fastighetsägare.

  Läs mer här

  Så jobbar vi

  Vår arbetsprocess har finslipats genom åren med målet att ge dig som fastighetsägare en så smidig planering och installation av solceller som möjligt. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen och att du i slutändan får en anläggning som presterar maximalt utifrån din fastighets förutsättningar.

  Läs mer här

  lär dig mer om solceller

  samarbetspartners

  Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.