Goda möjligheter att
tjäna pengar på solenergi

För fastighetsägare finns stora pengar att spara genom att installera solceller. Genom att investera i en solcellsanläggning på sin fastighet producerar fastigheten själv varje dygn året runt stora mängder el som antingen kan användas omgående eller säljas tillbaka till elbolaget.
Att utnyttja de ofta stora takytorna på sina fastigheter är ett sätt för ett fastighetsbolag att få mycket god avkastning, eftersom det ökar fastigheternas värde parallellt med att kostnaderna sänks direkt redan från första dagen anläggningen tas i drift.

Mot en grön framtid

Solceller är bättre för miljön än andra former av elproduktion. Samtidigt som dina fastigheters miljöpåverkan minskar så innebär också en övergång till solceller att ditt fastighetsbolag får en tydligare image som miljövänligt och framåtblickande.
Solceller signalerar hållbarhet och modernitet, något som kan locka hyresgäster både i form av företag och privatpersoner. Vi hjälper er gärna att demonstrera er anläggning för affärspartners och hyresgäster genom att tillhandahålla digitalt material som er en överblick av elproduktionen.

Digital övervakning

Efter att din solcellsanläggning är installerad kan du som fastighetsägare själv övervaka driften för att se din elproduktion och att allt fungerar som det ska.
Genom att ladda ner en mobilapp för iOS eller Android får du tillgång till all möjlig information om din anläggning och kan se statistik och driftinformation på ett tydligt sätt. Har du ett befintligt energiövervakningssystem kan informationen även enkelt föras över dit.

Sex anledningar för fastighetsägare att välja El av Sol

1

Vi kan fastighetsbolag

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa fastighetsbolag att designa och installera solcellsanläggningar för större fastigheter och vi vet vilka särskilda utmaningar och behov som finns. Det innebär en trygghet när du som fastighetsägare vill gå över till solel.

2

Kvalitét

Vi satsar på kvalitet i alla led, från minsta komponent till att förfina vår arbetsprocess för att våra kunder ska få en så högkvalitativ anläggning som möjligt. Hos oss arbetar bara erfarna och noggranna montörer och installatörer.

3

HELHETSANSVAR

VI erbjude totalentreprenad på solcellsanlänginar, vilket innebär att du enbart behöver ha kontakt med ett företag genom hela processen. Det borgar för en smidigare och säkrare arbetsprocess och i slutändan en mer kvalitativ och fullständig anläggning för din fastighet.

4

Senaste tekniken

Vi arbetar enbart med solcellsanläggningar som motsvarar det bästa av det senaste på marknaden. Varför nöja sig med mindre?

5

Personlig service

Vi erbjuder en trygg affär för dig som fastighetsägare. En solcellsanläggning ger visserligen god avkastning och bättre ekonomi för bolaget sett över tid, men innebär ändå en stor investering vid installationen. Vi finns tillgängliga under hela processen för att svara på dina frågor och hjälpa dig på alla sätt vi kan.

6

Alltid uppdaterade

Vi har ständig koll på vilka nya regler och krav som tillkommer på solcellsmarknaden. Detsamma gäller solcellsprodukter, vilket gör att våra lösningar för solel motsvarar det bästa och säkraste branschen har att erbjuda.

sex anledningar att välja El av Sol

1

Vi kan fastighetsbolag

Det som skiljer oss från många andra installatörer är att vi förstår fastighetsbolag. Vi vet hur er verksamhet fungerar, vilka utmaningar du står inför och vilka möjligheter du vill kunna utnyttja.

2

Kvalitét

Vi jobbar endast med komponenter och system med höga kvalitetskrav och lång livslängd. Dessutom använder vi oss bara utav erfarna montörer och elektriker som har varit med oss sedan start.

3

Helhetsansvar

Vi tar ett helhetsansvar för hela leveransen. Allt från projektering till montering, installation och driftsättning. Dessutom ingår allt du behöver för en komplett anläggning.

4

Senaste tekniken

Våra solcellsanläggningar använder de bästa solenergi-systemen som marknaden har att erbjuda. Det gör att du får ut maximalt av din anläggning.

5

Personlig service

Med oss som partner kan du känna dig trygg och omhändertagen innan, under och efter leverans. Vi har en personlig kontakt under hela processen och finns lättillgängliga för support efter installation.

6

Alltid uppdaterade

Vi håller oss ständigt uppdaterade på regler och krav från myndigheter. På samma sätt håller vi oss uppdaterade gällande produktnyheter, för att vara säkra på att vi levererar marknadens bästa och mest moderna solenergilösning.

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.