Vi hjälper dig tjäna
pengar på ditt tak

Med stora takytor och öppen mark runtom har ekonomibyggnader på lantbruk optimala förutsättningar för solel. En solcellsanläggning kan täcka hela eller delar av lantbrukets elbehov och överskottsel kan säljas vidare.

Varje år kan stora besparingar göras med en solcellsanläggning. Solceller ökar dessutom lantbruksfastighetens värde både på kort och lång sikt. Att installera solceller på sitt lantbruk är helt enkelt en investering som alltid lönar sig ekonomiskt, och med vår hjälp kan din anläggning optimeras helt utifrån de behov och förutsättningar som finns på ditt lantbruk.

För ett grönare lantbruk

Förutom de ekonomiska fördelarna innebär en övergång till solel även en vinst för miljön. Dessutom ger de ditt lantbruk en grönare prägel och visar att ni strävar efter att bedriva en hållbar verksamhet.
Att satsa på solel gör er till ett modernt lantbruk som bygger sin verksamhet inför framtiden, vilket både på kort och lång sikt gör att ni stärker ert varumärke. Vill ni visa upp detta i era lokaler i samband med studiebesök och liknande så hjälper vi er gärna med visuella lösningar, som till exempel skärmar där den gröna elproduktionen uppdateras i realtid.

Löpande information om produktion och förbrukning

När din solcellsanläggning väl är installerad vill du förstås enkelt kunna se att allt fungerar som det ska. Vår övervakningslösning gör det enkelt.
Du kan enkelt övervaka driften av din anläggning från en app (tillgänglig i App Store och på Google Play) i din smartphone eller direkt via din dator. Här kan du se statistik och aktuell elproduktion, och har ni egna energiövervakningssystem kan informationen också överföras dit med några knapptryckningar.

SEX anledningar att välja El av Sol

1

Vi kan lantbruk

Det skiljer oss från många av våra konkurrenter, som framför altt riktar sig mot villaägare. Att kunna optimera solcellsanläggningar kräver dock särskild kunskap om de behov och möjligheter som finns i ett lantbruk, kunskap som vi besitter.

2

Kvalitét

Med oss som din partner inom solel får du många års samlad kunskap och erfarenhet. Vi jobbar dessutom enbart med produkter av hög kvalitet som håller länge. Det vinner du på i det långa loppet.

3

HELHETSANSVAR

När du anlitar oss för att installera en solcellsanläggning får du en utförare som tar fullt ansvar för allt från planering till driftsatt anläggning. I vår tjänst ingår allt du behöver för att få en komplett solcellsanläggning till ditt lantbruk.

4

Senaste tekniken

Vi håller oss ständigt uppdaterade om nya tekniker och lösningar kring solceller. Det gör att du med oss alltid får tillgång till det allra senaste inom solel och får en anläggning för framtiden.

5

Personlig service

För oss är du som kund alltid i centrum, och vi vill att du ska känna dig trygg genom hela processen. Därför ser vi till att hålla kontinuerlig kontakt och uppdatera dig hela vägen genom installationen och vi finns alltid tillgängliga för support när du behöver det.

6

Alltid uppdaterade

Precis som vi håller oss uppdaterade kring teknik håller vi oss också ständigt ajour med vad som gäller regelmässigt kring solceller, för att säkerställa både att din anläggning uppfyller gällande krav och att du drar nytta av de möjligheter som ges, till exempel i form av gröna bidrag och subventioneringar.

sex anledningar att välja El av Sol

1

Vi kan lantbruk

Det som skiljer oss från många andra installatörer är att vi förstår lantbruk. Vi vet hur er verksamhet fungerar, vilka utmaningar du står inför och vilka möjligheter du vill kunna utnyttja.

2

Kvalitét

Vi jobbar endast med komponenter och system med höga kvalitetskrav och lång livslängd. Dessutom använder vi oss bara utav erfarna montörer och elektriker som har varit med oss sedan start.

3

Helhetsansvar

Vi tar ett helhetsansvar för hela leveransen. Allt från projektering till montering, installation och driftsättning. Dessutom ingår allt du behöver för en komplett anläggning.

4

Senaste tekniken

Våra solcellsanläggningar använder de bästa solenergi-systemen som marknaden har att erbjuda. Det gör att du får ut maximalt av din anläggning.

5

Personlig service

Med oss som partner kan du känna dig trygg och omhändertagen innan, under och efter leverans. Vi har en personlig kontakt under hela processen och finns lättillgängliga för support efter installation.

6

Alltid uppdaterade

Vi håller oss ständigt uppdaterade på regler och krav från myndigheter. På samma sätt håller vi oss uppdaterade gällande produktnyheter, för att vara säkra på att vi levererar marknadens bästa och mest moderna solenergilösning.

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.